Karrier

karrierOlyan rendkívüli embereket hozunk össze, mint amilyen Te is vagy, hogy együtt építsünk otthonokat és egy jobban működő világot.

Generálkivitelezők vagyunk. Épületkezelők és otthonépítők. A cégünknél a Te meglátásaidnak is helye van. Mi a Master Group kft-nél támogatjuk ügyfeleink elképzeléseit, miközben fejlesztjük képességeidet és tágítjuk a szemléletmódodat. Figyelmed és képzelőerődet a vállalkozások, és a megrendeliőink legégetőbb és legkomplexebb kérdéseire irányítjuk.

Mit csinálhatsz nálunk?

Jobb kérdéseket fogalmazhatsz meg, hogy jobb válaszokat kapj. Változást mozdíthatsz elő és ajtókat nyithatsz ki. Tanulhatsz és kihozhatod magadból a legjobbat azáltal, hogy segítesz otthonokat és ezáltal egy jobban működő kényelmes világot építeni. Derítsd ki, hogy mit lehet elérni a Master Group Kft. csapatában és a Master Group Kft. szolgáltatásain belül!

Milyen nálunk dolgozni?

Kihívásokkal találkozol és motiváltnak érzed magad minden egyes nap. Mindig megkapod a szükséges támogatást. Kapcsolatot építesz és jutalmazva érzed magad mindazért, amit teszel. Itt a Master Group Kft.-nél az, ahogyan együtt dolgozunk legalább annyira fontos, mint az elvégzett tényleges munka!

Hogyan csatlakozhatsz hozzánk?

Csináld azt, amit szeretsz! Inspirálódj új lehetőségeken keresztül. Lehetsz tapasztalt szakember, aki a következő kihívást keresi, mi a csatlakozásod pillanatától kezdve segítünk abban, hogy maradandót alkoss.

 

IRODAI ADMINISZTRÁTOR KOLLEGÁT KERESÜNK
Elvárásaink:
-irodai munkakörben szerzett min. 1 éves tapasztalat
-magabiztos számítógépes ismeretek MS Office, magas szintű Excel használata
-önálló munkavégzés, terhelhetőség
Amit Nyújtani tudunk:
-Fiatalos, lendületes csapat.
-Stabil háttér
Azonnali munkakezdés
Munkavégzés helye: Siófok
Fényképes szakmai önéletrajzát kérem küldje meg a következő email címre bér megjelölésével: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.